Report Bugs

Help us with the issues you are facing by taking one of the following actions:

  • VOTE: Help us rank the most relevant bug -by doing this you will also get status updates
  • COMMENT: Join the conversation and help us identify the problem
  • SUBMIT: If you can’t find the issue you are experiencing, report a new one

When filing a new bug, please provide:

  • Version of Adobe Bridge
  • Steps to reproduce the issues
  • Operating System
  • Expected result
  • Actual result
  • Optional- Upload your File or Video

Want to be the first to see the next release of Bridge? Join the Bridge Prerelease Program
For any issues with the Prerelease builds, please use the Bridge Prerelease Forum

Thank you for your time, we really appreciate your feedback.

  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback
  1. PDF generated in 300ppi is grainy

    Hello, i have problem with actual (9.02.219 x64) version of Bridge CC. I have generated PDF for client - 150ppi quality looks OK, but 300ppi is very noisy (with a lot of grain). In previous versions the output was cleaner.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  PDF OUTPUT  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    NOT A BUG  ·  2 comments  ·  FILE INFO  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Tiff does not show in Preview and Open With will open Elements 2018 but no image opens in Elements

    I have Bridge 2019 9.02. 219. Thumbnails in film strip are okay but when I click on a TIFF only TIFF logo shows. psd's and jpeg's show.
    When I try to Open With Elements 2018, Elements will launch but no picture will appear.
    Have opened same picture direct from Open in Elements Editor and they are fine. This problem exists with all file types.
    On iMac with 10.13.6

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  PREVIEW PANEL  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. subfolders

    When I use the View > Show Items from Subfolders feature, only the items from the first subfolder are displaying in the Content panel. My colleagues have also experienced the same issue.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. Enhanced .RAF support generates .DNG with large blank blocks iMacPro, Fujifilm XT1 Raf file

    The new enhance RAW file support when processing a Fujifilm .RAF file on a late 2013 MacBook pro generates .DNG files with large blocks of blank (solid black) space in the image. It appears as some processes do not complete and leave the image not fully processed.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  CAMERA RAW  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. Enhanced .RAF support generates .DNG with large blank blocks iMacPro, Fujifilm XT1 Raf file

    The new enhance RAW file support when processing a Fujifilm .RAF file on a late 2013 MacBook pro generates .DNG files with large blocks of blank (solid black) space in the image. It appears as some processes do not complete and leave the image not fully processed.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  CAMERA RAW  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. Hi. I have found that my sRGB_v4_ICC_preference.icc in my ACR (CameraRaw) work very well UNTIL Adobe yesterday have upgrade ACR and Ps. Now

    Hi. I have found that my sRGBv4ICC_preference.icc in my ACR (CameraRaw) work very well
    UNTIL Adobe yesterday have upgrade ACR and Ps. Now i can not take that color profile in to my workflow!
    And thats not okey. What do you know about it, can you help me and soon?

    Today i could only see five (standard) rgb profile on Camera Raw.

    My ACR now is version 11,2 on my MacBook Pro (15 tum, early 2011), Processor 2 GHz Intel Core i7, Grphic card AMD Radeon HD 6490M 256 MB
    Intel HD Graphics 3000 512 MB
    Please respond…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  CAMERA RAW  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. Camera Raw Bridge Issue

    When I rename files in Bridge (batch rename) it throws out all my cropping and editing in Camera Raw

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  BATCH RENAME  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  CRASH  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. Smart collections not saving to correct location

    Windows 10. Bridge 2019.
    When starting, Bridge 2019 loads existing collections from ".../AppData/Roaming/Adobe/Bridge CC 2019/Collections".

    BUT.. Having had multiple versions of bridge CC on the workstation as they have upgraded and removed themselves over time, I have "Bridge CC/Collections", "Bridge 2014/Collections" up to "Bridge 2019/Collections" under my AppData directory.

    Currently any new Smart Collections created actually SAVE themselves under "Bridge CC/Collections", which is not even looked at by Bridge 2019 when loading smart collections.

    So, to create any new Smart collection, I have to manually move the collection file "New Smart Collection #.collection" from the "Bridge CC/Collections" to "Bridge 2019/Collections"…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  FILE SYSTEM OPERATIONS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. sti Raw Format (sinar camera raw files) is "NOT" recognized by your raw interface window

    sti Raw Format (sinar camera raw files) is "NOT" recognized by your Camera raw interface window, although Adobe advertises it is able to read such "sti" raw format files....

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. GPU problem - GTX 1050ti

    Adobe Bridge says there is a problem with the GPU. I have the latets Adobe Bridge, the latest Nvidia drivers and i get this error. (see screenshots).

    Whats is the problem, is this okay? I think it works great but it is a bug in the adobe software.

    Greetings from Holland ♥

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  CRASH  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. Red boxes on images in Bridge

    I've got some random red boxes that appear on some of my files in Bridge. these are files that have been processed in photoshop, and sometimes it appears in the large preview and sometimes it doesn't. If i open the file in photoshop the red boxes aren't there. This has been happening for about a month.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. Folder tree folds up when on network drive

    When browsing folder on the network drive, the folder structures shows for 2 seconds and then folds back to 'My PC' and 'Desktop'.

    With the previous release, I could unfold manually and work like that. With 2019, after a while it folds up again and I have to restart.

    Thx for taking a look.

    Cheers

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  FOLDER PANEL  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. Uservoice.com translation bug!

    here is the unwatned translation on this site to polish language. When I post something there is showed how long ago that was done. In English that's 'Just now', while translated to Polish it's 'Only now'. It should be just 'now'. So Instead of 'Tylko teraz' you should change that to 'Teraz'.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. Bridge is losing access to photoshop

    Bridge loses access to PS. Double clicking athumbnail or right clicking and selecting edit stops working. A reboot fixes things for awhile.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. Template Error

    We apply Bridge templates ( replace Metadata) to assets delivered by Freelance photographers. The photographers have already added there own Creator metadata. Our Template usually leaves the IPTC Creator fields untouched, by having those fields unchecked in the template. (screenshot 1)
    However we now need to replace the "Creator Email" in the Metadata to reflect our contact as the Publisher. To do this I checked the Creator Email field in the Template and entered our email , other Creator fields remain unchecked (screenshot 2).
    However in Bridge 2018/2019 applying this adjusted template results in all the Creator Metadata being replaced,…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  METADATA PANEL  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. Template Error

    We apply Bridge templates ( replace Metadata) to assets delivered by Freelance photographers. The photographers have already added there own Creator metadata. Our Template usually leaves the IPTC Creator fields untouched, by having those fields unchecked in the template. (screenshot 1)
    However we now need to replace the "Creator Email" in the Metadata to reflect our contact as the Publisher. To do this I checked the Creator Email field in the Template and entered our email , other Creator fields remain unchecked (screenshot 2).
    However in Bridge 2018/2019 applying this adjusted template results in all the Creator Metadata being replaced,…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  METADATA PANEL  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. Kontaktabzug II über PS CC funktioniert nicht aus Bridge CC

    Photoshop CC 20.0.1, Bridge CC 9.0.2.219 x64, Windows 10;

    Bei Aufruf von Kontaktabzug II aus Bridge mit vielen Bildern (64 im vorliegenden Fall) zeigt der Dialog in Photoshop "0 Bilder ausgewählt". Hat aber schon funktioniert, Ursache und Randbedingungen (wann es geht, wann es nicht geht) völlig unklar.

    Wird de-installiert und die vorhergehende Version (19.x und 8.x) wieder installiert; war nicht perfekt, hat aber zuverlässig funktioniert.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  SCRIPTING  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. batch rename is skipping xmp files when I rename raw files.

    I have folders of raw files, some with xmp files with ACR settings and some without. When I run batch rename processes on the whole folder the .xmp files are not renamed, only the .NEF files, making my settings effectively disappear.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  BATCH RENAME  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base