Report Bugs

Help us with the issues you are facing by taking one of the following actions:

  • VOTE: Help us rank the most relevant bug -by doing this you will also get status updates
  • COMMENT: Join the conversation and help us identify the problem
  • SUBMIT: If you can’t find the issue you are experiencing, report a new one

When filing a new bug, please provide:

  • Version of Adobe Bridge
  • Steps to reproduce the issues
  • Operating System
  • Expected result
  • Actual result
  • Optional- Upload your File or Video

Want to be the first to see the next release of Bridge? Join the Bridge Prerelease Program
For any issues with the Prerelease builds, please use the Bridge Prerelease Forum

Thank you for your time, we really appreciate your feedback.

  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback
  1. When batch exporting directly in Bridge, all files go to the last folder specified

    So, I was testing out the export panel directly in Bridge (without the Camera Raw UI), directly exporting with a right click.
    While there is only one task, all goes well, but as soon as a second is created, all exported files go to the last subfolder specified, even the ones listed in the first subfolder that were not yet exported.

    1 vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  PUBLISH PANEL  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. Bridge 100% preview SOooooo SLOW

    I’m loosing the will to live waiting for 100% previews to load I’m a new subscriber and all the troubles I have , This is not the only one I wish a hadn’t bothered it’s a nightmare Mac catilina 10.15.6 bridge 10.1.1.166. This issue I have seen as far back as 2018 What am I paying for ???

    1 vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  PUBLISH PANEL  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Flickering preview panel

    I'm finding the preview panel in Bridge running on 10.14.6 is flickering – the background flickers between dark grey and a light grey. It also switches when I click onto the windo to mae it active, but it flickers in the background too.

    1 vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  PUBLISH PANEL  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base