Report Bugs

Help us with the issues you are facing by taking one of the following actions:

  • VOTE: Help us rank the most relevant bug -by doing this you will also get status updates
  • COMMENT: Join the conversation and help us identify the problem
  • SUBMIT: If you can’t find the issue you are experiencing, report a new one

When filing a new bug, please provide:

  • Version of Adobe Bridge
  • Steps to reproduce the issues
  • Operating System
  • Expected result
  • Actual result
  • Optional- Upload your File or Video

Want to be the first to see the next release of Bridge? Join the Bridge Prerelease Program
For any issues with the Prerelease builds, please use the Bridge Prerelease Forum

Thank you for your time, we really appreciate your feedback.

  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback
  1. Bridge not deleting images off of XQD card

    Bridge 12.0.1.246
    Macos Catalina 10.15.7

    Bug occurred with newest Bridge update.
    Photo downloader, downloads photos then claims to have successfully deleted images off card, in either standard or advanced options. Photos remain.

    Card is attached to computer with adapter not camera body. Formatted for Nikon Z series.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  2. Image Quality doesn't work in the WorkFlow - Image size is the same regardless

    When I run a workflow to resize and then reformat an image it doesn't make a difference whether I specify Image quality of Low or maximum. The file size remains the same regardless.
    OS: Windows 10

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  3. choice list don't develop on HiDPI display

    Hello,
    on PC with hiDPI mode some windows don't show the list of choices.
    for example the "Smart Collection" config window don't show the list of destination, and same for the criteria... nothing is selectable

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  4. Can't Use Image Processor fro Bridge to Photoshop

    When I try and use the Image Processor from Bridge to Photoshop it states I need to load the latest version of Photoshop which I have.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  5. Bridge 2022 stops working

    I do not use Bridge as I do most of my work in Lightroom Classic. However, I am experimenting with HDR and remembered that you could process collections via Bridge in Photoshop - it is a bit tedious having to do repeated HDR processing in Lightroom. Unfortunately when I start Bridge it just hangs after a short while and I can't do anything with it. Tried Uninstalling and reinstalling but no use. Using Windows 11 and latest version of Bridge.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  6. Smart-collection not recognizing special characters like (õäöü)

    Whenever I create a smart collection for a "keyword" "equals to" and use a keyword containing special characters like ä ü õ ö then bridge does not find the pictures with that kewyord. Works fine with other letters.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  7. Bridge downloads double images from single SD card

    I have a Sony a92 with two ScanDisk SD Extreme Pro cards installed. When I select my camera to download the images via a USB type C cable to my Win10 PC; Bridge shows two copies of each image with a common .ARW image name in the preview window. When the download is completed each of the duplicate images now appears in the new days file folder with a comon image name plus a second image with the same root name with a "-1" appended.

    FWIW: This started with one of the updates within the past six months to one…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  8. Load Files into Photoshop Layers fails midway

    Quite often, loading files into layers fails partway through the selected files. In Photoshop, the successful layers are displayed but at the bottom of the Layers panel an empty 'Loading...' layer remains. The Windows task manager performance tab shows no disk activity. Seems to work for just 2 selected files, but fails randomly for more. It also seems to work if I select the files one-at-a-time, in sequence, but fails if a stack is selected or if first file selected and Shift+Click to select a contiguous range. Seems Bridge loses track ...

    Bridge 11 and 11.1

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  9. Duplicating Pictures from Canon Powershot G5X

    If I take a single shot on the above camera Windows File Explorer shows one picture on the card. (Its NOT a RAW+jpeg).
    When I use the uploader in Bridge there are two identical pictures, same size and same filename except Bridge has added _1 to the filename. This happens with RAW and jpeg. It does not happen with my Sony a6000.

    Bridge v. 12.0.0.234
    Windows 11

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  10. Workflow builder changes color profile to sRGB without asking

    Unfortunately the new workflow builder changes the color profile to sRGB when you change the format or resize a file. This makes this feature basically useless and potentially dangerous as there is no warning that it will be changed. First it would be great if this doesn't happens and second it would be cool if there is an option to change the color profile. Because sometimes you may want to do that, but this must be initiated by the user, not by the software.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  11. Place in illustrator

    The option Place in Illustrator is not working. It's fine with PS and ID but not with AI. If AI is closed, the program opens but no placement but if AI is open on a document, the feature is not working (even for other friends).

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  12. save as jpeg via an action will randomly just save every jpeg over the other...

    saving jpegs in a batch via actions will randomly just save every jpeg from the source over the other. Very frustrating. If i run the action again it will work, after changing absolutely nothing. Have had this issue ever since latest update. Can't stand how much adobe changes everything. This has been my workflow for YEARS!

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  13. Image Processor in Bridge missing under Tools

    The image processor in Bridge under the TOOLS TAB is missing

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  14. Bridge doesn't read CFexpress cards

    Bridge 11.0.1.109
    insert CFexpress card into reader, nothing happens, image downloader ignores new card.
    Windows 10, version: 20H2, OS build:19042.867
    Expected: Bridge download images popup should open with new images showing to download
    What happens: Nothing
    I have to manually download the images and rename, catalog, set backup etc...myself.

    Adobe claims this is a 3rd party module issue. Bug is within Adobe's SW regardless of third party status, ergo, Adobe is responsible for resolving this bug. Please don't ignore this any longer.

    3 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  15. Cursor is huge

    The cursor is suddenly huge (as is the magnifer icon). Only with the Bridge window--it's fine outside of Bridge. What gives? There's nothing in preferences which seems to fix this.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  16. Bridge is just a black window with grey boxes, nonfunctional

    When I open bridge (using Mac OS Big Sur 11.2.3) I can't use it at all, it's just a black window with grey boxes (screenshot attached) I just updated the app to the latest verison (11.1) and am still experiencing the same problem, it's totally unusable because I can't see my photos or folders.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  17. custom export not starting in custom workspace tab, only putting export on wait list

    Custom export is only working in the standard workspaces. In my saved custom workspace it is only putting the batch on a never starting waiting list.

    MacOs 10.14.6
    Bridge 10.1.1
    Mac Pro

    7 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  18. Photoshop Batch Option Missing

    I was trying to batch a set of photos on bridge but I hit the tools icon and the photoshop option disappeared and I can't bring it back

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  19. Bridge 2021 Not Completely 64-Bit

    Hi! Running Go64 reports that portions of Bridge are still not 64-Bit. Will this issue be addressed soon? Thanks!

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  20. Popup dialog on start up - Bridge V 11.0.1.109 on MacOS 10.14

    Despite having connectivity and being signed in to Creative Cloud with the app open on the desktop a 'We can’t verify your subscription status.' dialog pops up every single time I open Bridge 2021. I've tried the suggested online fixes and nothing works. It seems many others have/are experiencing this issue. This problem didn't exist for me with Bridge 2020. Please work out an effective fix.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
← Previous 1 3 4
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base