Report Bugs

Help us with the issues you are facing by taking one of the following actions:

  • VOTE: Help us rank the most relevant bug -by doing this you will also get status updates
  • COMMENT: Join the conversation and help us identify the problem
  • SUBMIT: If you can’t find the issue you are experiencing, report a new one

When filing a new bug, please provide:

  • Version of Adobe Bridge
  • Steps to reproduce the issues
  • Operating System
  • Expected result
  • Actual result
  • Optional- Upload your File or Video

Want to be the first to see the next release of Bridge? Join the Bridge Prerelease Program
For any issues with the Prerelease builds, please use the Bridge Prerelease Forum

Thank you for your time, we really appreciate your feedback.

  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback
  1. adobe bridge 2019 labels not working after using reject

    after latest Camera Raw update whenever I use reject label for any files, I am unable to apply any other labels until I reset the preferences. I am using MacOSX Mojave and Bridge CC(2019) with the latest update. I just don't get it why this happen after Camera RAW/Photoshop update.

    8 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    BUG- FIX RELEASED  ·  1 comment  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  2. Labels disappeared from Bridge filters

    Labels have disappeared from the filters. It is selected but not there.

    6 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  3. Bridge erases all keywords, label and stars

    After working on keywording some images extensively, I find suddenly that there are no keywords in the metadata, and the label and stars have been erased. I am using the latest version of Bridge 9.0.1.216 x64, running on Windows 10. This has happened numerous times today and is very frustrating and a huge timewaster. Please fix this ASAP!

    6 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  4. Keywords from Lightroom not showing up in Bridge.

    Using the latest updates Bridge 10.1.1.166 and LRC 9.3. The keywords applied in LRC are not showing up in Bridge.

    5 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  5. 4 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    NEED MORE INFO  ·  3 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  6. Rating (star) assignment with one click

    It would be great if you could assign a star rating to a photo with one click on the star under the image. Right now if you click on a star for a photo not already selected, it highlights (making you think you are assigning a rating), but doesn't stick. You must make sure the photo is selected first before clicking on the rating.

    I would suggest either not highlighting the stars when you hover or click on an unselected photo (this is confusing), or allow you to implicitly select a photo when you click on a star.

    3 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  7. Labels on jpeg

    Labels don't work on jpeg ,raw(nef) but they do work on psd files ?

    3 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  8. Not able to change 5 star rating to zero stars in one click.

    Until the last major update of Adobe Bridge CC, it was possible to change a batch of images from for example 5 stars to zero stars.

    Now it takes much more time, because "zero stars" is "hidden" behind the one star rating that has to be clicked twice (one for 1 star, two clicks for no stars at all).

    That sounds like a small nuisance, but I deal with hundreds of high-res images that needs star ratings changed. Depending on the processor power and file size, it takes more than a minute to batch-change all images to one star, that…

    3 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  9. Metadata Templates incorrectly groups keywords together

    In Bridge 11.0.1, on a Windows 10 Pc, if I try to add 2 of more keywords in a metadata template, separated by a ; , they will become grouped, and enclosed in quotes: "keyword1; keyword2" instead of keyword1 ; keyword2

    It seems that Bridge does not interpret the semi column, even if the keywords are in a file, and loaded in the template from an existing file.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  10. Keywords Deleted

    Hundreds of my keywords were just deleted without warning when I created a new keyword, deleted the text in the new keyword, and pressed enter.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    NEED MORE INFO  ·  1 comment  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  11. Changing Meta Doesn't Always Queue Up

    I am keywording .PSD stock photo series in one folder. I will select a group, modify the keywords, select another group, do the same, wait for a minute while it hangs and catches up, select another group and so on. More often than not, Bridge is losing my change to the keywords or info and I have to go back in an re-do the changes. And when I'm "done", I always have to check every file to make sure they are all now have applicable meta. And Bridge takes about a minute to change the meta on each PSD so…

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  12. color labels that I applied in adobe bridge dissapears from file after I adjust the file in camera raw

    Color labels that I apply in adobe bridge dissapear from files after I adjust the file in camera raw. They just vanish. So the files are left colorless (labelless, that is) and I have to scroll trough thousand files in my folder amongst the other ones that never got a label, to find the one that I had originally labeled. I have never experienced this before, have been using photoshop since 1999.
    It started with the download of the newest software.
    I have tried downloading and reinstalling the newest versions of bridge, camera raw and photoshop three times. The problem…

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  13. Star ratings disappear

    In Bridge 2020 (10.0.0.124) on Mac OS 10.14.6.
    On many occasions, the star ratings and labels disappear. For example, if I apply a batch job or when copying files to another folder by dragging. (I do batch jobs where I modify the originals.) That happens to JPGs. And maybe RAW files.
    The raw metadata is quite modified when I look at File Info.
    It used to not be a problem but started with Bridge 2020.
    First time I face so many bugs with your products.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  14. Keywords Erased

    For the third time, Bridge has unexpectedly erased all my keywords. This seemingly happened without cause; I did not just update Bridge. Using Bridge CC 2019 version 9.1.0.338.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  15. Label color changes to white

    I've labeled my images Green when all is done with the image. After some time the Green label changes to white. I don't know if that happens to other colors.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    NEED MORE INFO  ·  Abhishek Seth responded

    Can you please let me know the Bridge version you are using. Also did you apply labels and are viewing the files in the same version of Bridge?

  16. Problems with Keywords in B

    I have recently installed Bridge CC 2019 on my mid-2015 MacBook Pro that is running Mojave.

    When adding keywords in Bridge the operation often overwrites the “date created” of the file and it is not possible to change it back using the Edit > Edit Capture Time command.

    Also, several days after installing Bridge CC 2019, all my custom keywords were deleted, after having been there for about a week. This is very frustrating!

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  17. Adobe Bridge CC 19 - keyword search does not show all possible results. CC 18 does!

    The search function in CC 19 does not work properly and partially it leads to no results at all. In CC 18 all relevant files are shown. Really crappy.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    4 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    Hi,

    To solve this issue , please generate cache for all sub folders by going to the parent folder in Bridge and then go to View menu option and clicking “Show Items from Subfolders” .
    Wait for all cache generation to complete, now go to search and try to find items.

    Please let us know if the issue persists.

  18. Cannot edit metadata or add keywords for video files

    .mp4 / .mov / .flv / .m4v

    no videos can be edited. It always shows "File does not accept XMP"

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  19. Error message if enter a Label and Keyword within a few seconds.

    With approximately 30000 images spread over 7 catalogs. If I change a label and keyword on the same image with a few seconds I will get an error that one did not work.
    This would happen every two minutes or so unless I type very slowly. If I wait long enough between changes it will not happen. This has been going on for years on multiple machines.

    Main machine currently using is a Dell Precision T5820 workstation with M.2 NVME, 2 other internal SSD drives used to distribute load, Windows 10 Pro, 48 GB of memory.

    I use this product…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  20. I can't click on the bridge level.

    Pressing ctrl + numbers does not give you a rating.
    You can't even click on the asterisk!

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  LABELS AND KEYWORDS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
← Previous 1
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base