Skip to content

Report Bugs

Help us with the issues you are facing by taking one of the following actions:

  • VOTE: Help us rank the most relevant bug -by doing this you will also get status updates
  • COMMENT: Join the conversation and help us identify the problem
  • SUBMIT: If you can’t find the issue you are experiencing, report a new one

When filing a new bug, please provide:

  • Version of Adobe Bridge
  • Steps to reproduce the issues
  • Operating System
  • Expected result
  • Actual result
  • Optional- Upload your File or Video

Want to be the first to see the next release of Bridge? Join the Bridge Prerelease Program
For any issues with the Prerelease builds, please use the Bridge Prerelease Forum

Thank you for your time, we really appreciate your feedback.

  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback

92 results found

  1. Applying a colour label doesn't move to the next image

    When applying a colour label with the filter set to hide that label, the image used to disappear and the next image would be shown. Now the image disappears but nothing else happens, then when pressing the 'right' arrow to go to next, the first image in the set is selected, effectively taking me back to the start.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    Hi,


    The mentioned issue is fixed in the latest patch release #13.0.1.583, Please install and confirm if that fixes the issue.

    You can refer the issues fixed in the patch @ https://helpx.adobe.com/bridge/kb/fixed-issues.html


    Thanks,

    Bridge Team

  2. CAMERA RAW TO PS 2023

    I always open bridge, edit photo and then select open to open the image in PS before making final edits and saving the file.

    now when selecting open nothing happens? well, the odd photo does, or if I restart it will open but then the next edited photo won't open. Really frustrated.
    anyone else having this problem ot know if there is a fix?

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    Hi,


    The mentioned issue is fixed in the latest patch release #13.0.1.583, Please install and confirm if that fixes the issue.

    You can refer the issues fixed in the patch @ https://helpx.adobe.com/bridge/kb/fixed-issues.html


    Thanks,

    Bridge Team

  3. moving thumbnails manually in Bridge does not work. After move it reverts to prior placement by file name.

    Whether in folder or in collections, manually moving thumbnails does not stick.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    Hi,


    The mentioned issue is fixed in the latest patch release #13.0.1.583, Please install and confirm if that fixes the issue.

    You can refer the issues fixed in the patch @ https://helpx.adobe.com/bridge/kb/fixed-issues.html


    Thanks,

    Bridge Team

  4. control + drag to copy not working

    As in Bridge 2021, I would try to control + drag files into favorites folders to copy them to that location. The "+" appears next to the cursor, but the file is moved instead of being copied. Alt + drag works with the expected functionality. Control + drag works when dragging files to locations in content tabs, but not to favorites.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    Hi,


    The mentioned issue is fixed in the latest patch release #13.0.1.583, Please install and confirm if that fixes the issue.

    You can refer the issues fixed in the patch @ https://helpx.adobe.com/bridge/kb/fixed-issues.html


    Thanks,

    Bridge Team

  5. Bridge 13.0.0.562, arrow keys on Mac

    Navigating assets using arrow keys on the Mac doesn't work when the Caps Lock key is engaged, or active.
    When the Caps Lock key is Off, navigating right, left, up and down will work when clicking on any arrow key.

    Mac OS Monterey 12.6.
    MacBook Pro's built-in keyboard

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    Hi,


    The mentioned issue is fixed in the latest patch release #13.0.1.583, Please install and confirm if that fixes the issue.

    You can refer the issues fixed in the patch @ https://helpx.adobe.com/bridge/kb/fixed-issues.html


    Thanks,

    Bridge Team

  6. Batch Renaming Pairs (Not working like it used to in Version 12.0)

    In previous versions of Bridge version 11 (or older) if you have RAW+JPEG pairs, you can select only the RAW files and do a batch rename and Bridge will automatically rename the JPEG pair. Apparently, in version 12.0 this feature was either removed or is not working correctly. Just spent some time with an Adobe Rep and we just tried this in both Ver 11 and Ver 12 - This clearly works as it should in Ver 11, but in Ver 12 selecting the RAW file and doing a batch rename only renames the RAW file and will not rename…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  7. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  8. Adobe Bridge 2020 crashes on starting in conflict with Tree Shade extension.

    Adobe Bridge 2020 crashes on starting up when Tree Shade extension files in 'Startup Scripts' folder.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    BUG- FIX RELEASED  ·  2 comments  ·  CRASH  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  9. Output Module - Backslash in header / footer skip some characters

    In the Output Manager in Bridge 2018 and 2019 we can't use a Blackslash in Header and Footer. When i copy a path into Header or Footer it will show correct in the Preview. But when i export the pdf letters are missing.

    "\1\2\3\4\5\" saves as "\2\4\"

    Win 10 64bit / Bridge 9.0.3.279 x64

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  PDF OUTPUT  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  10. Double Click on Illustrator .ai files opens in After Effects ERROR

    Bridge Version 9.02.219
    Illustrator 23.0.3
    After Effects 16.1.0 (Build 204)

    Windows 10.0.17763 Build 17763

    Double clicking on .ai files in Adobe Bridge Version 9.02.219 opens my Illlustrator (.ai) files in After Effects.

    Just started happening today after I updated to the latest Illustrator.

    Anyone else having this?

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  PREFERENCES  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  11. PDF generated in 300ppi is grainy

    Hello, i have problem with actual (9.02.219 x64) version of Bridge CC. I have generated PDF for client - 150ppi quality looks OK, but 300ppi is very noisy (with a lot of grain). In previous versions the output was cleaner.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  PDF OUTPUT  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  12. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
1 2 3 5 Next →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base