Rahul Saraogi

My feedback

  1. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hello,

    Thank you for your feedback.

    To better investigate the issue, could you please provide the following information.

    1. System information
    2. Check if any instance of Adobe Photo Downloader is still running in background from task manager after you choose to close it
    3. How frequent is the issue?
    4. Are you facing similar issue with earlier versions of Bridge?

    Thanks,
    Bridge Team

  2. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hi,

    Thank you for reaching out to us.

    Could you please upgrade Bridge to 12.0.?

    There are some updates that went live around Photodownloader with 12.0.

    Thanks,
    Bridge Team

  3. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  Report Bugs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hi,

    Thanks for reaching out to us.

    Could you please share the following information?

    1. OS version
    2. If Bridge is launched through CCD
    3. Is Bridge showing downloaded files and if not, then are the downloaded files available in the intended folder

    Could you please try launching Bridge from executable directly i.e. from start menu or program files in case of Windows or Applications in case of Mac and check if "check box to open Bridge after download" is working for you?

    Thanks,
    Bridge Team

  4. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Report Bugs » MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hi

    Thank you for reaching out to us.

    To better investigate the issue, could you please provide the following infromation

    1. System information
    2. Bridge and PS versions
    3. Are you facing the issue with the latest Bridge and PS versions
    4. Is the issue reproducible if you try the workflow in PS only?
    5. Screen recording of the issue

    Thanks,
    Bridge Team

  5. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hello

    Thanks for reaching out to us. To better investigate the issue, could you please provide the following information.

    1. System information
    2. Is this specific to a file type (please provide the type of raw file) or is this general?
    3. Screen recording of the issue
    4. Please try updating PS and check if the issue is still reproducible

    Thanks,
    Bridge Team

  6. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs » THUMBNAILS AND PREVIEWS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hello

    Thank you for reaching out to us.

    Could you please explain the issue more to better investigate it. Also, please do provide the workflows, machine configurations, file formats, and screenshot/video recording of the issue.

    Thanks,
    Bridge Team

  7. 3 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    BUG- WE HAVE THIS  ·  3 comments  ·  Report Bugs » LIBRARY PANEL  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hello

    Team has released a fix in the latest Libraries Panel (3.12).
    Could you please check the version installed in your machine and if you are still facing the issue.
    Please follow the steps to get the version details.

    Windows:

    1. Open task manager
    2. Search for Creative Cloud Desktop process and expand it and search for CCLibraries. This process can also be present as standalone process in the task manager
    3. Right click on CC Libraries -> Properties -> Details tab -> File Version and Product Version

    Mac:

    Open Bridge before performing the steps:

    1. Users/<user_name>/Library/Logs/CreativeCloud/Creative Cloud Libraries
    2. Open CC Library Process.log and search for libraries panel
    3. Users/<user_name>/Library/Logs/CreativeCloud/Creative Cloud Libraries
    4. Open CC Library Panel KBRG <version>.log and search for panel initialized (it should be 1 or 2 lines below cc libraries log line)

    Thanks,
    Team Bridge

  8. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Feature Request  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hi

    Thanks for reaching out to us.

    To better investigate the issue, could you please share the following information:

    1. System configuration
    2. Bridge version
    3. Steps to reproduce the issue
    4. Screenshot or screen recording of the issue
    5. Are you facing similar issue with previous version of Bridge
    6. If you are using an older version, could you please update to the latest version of Bridge and check the workflow

    Thanks,
    Adobe Bridge Team

  9. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hi

    Thank you for your feedback.

    Could you please try updating Adobe Photoshop to 22.x and check the workflow.
    In case you still face the issue, please let us know.

    Thanks,

    Adobe Bridge Team

  10. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs » FILE SYSTEM OPERATIONS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hello Jacquelynn

    Thank you for reaching out to us.

    It seems you have raised another ticket for the same issue - https://adobebridge.uservoice.com/forums/905377-report-bugs/suggestions/42421456-cannot-move-files

    Would you like to continue with this and we can close the other one?

    Could you please share the following information to better investigate the issue -

    1. Bridge version on which you are facing the issue
    2. System configuration and os
    3. Is the issue specific to a file format or you are facing issue with every file
    4. Are you facing similar issue with other versions of Bridge
    5. Screen recording / screen shot of the issue

    Please share the sample file/files on which you are observing the issue at sharewithbr@adobe.com

    Thanks,
    Adobe Bridge Team

  11. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Report Bugs » WORKSPACES  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hello Jacquelynn

    Thank you for reaching out to us.

    Could you please share the following information to better investigate the issue -

    1. Bridge version on which you are facing the issue
    2. System configuration and os
    3. Is the issue specific to a file format or you are facing issue with every file
    4. Are you facing similar issue with other versions of Bridge
    5. Screen recording / screen shot of the issue

    Please share the sample file/files on which you are observing the issue at sharewithbr@adobe.com

    Thanks,
    Adobe Bridge Team

    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hello Jacquelynn

    Thank you for reaching out to us.

    Could you please share the following information for better investigate the issue -

    1. Bridge version
    2. System configuration and operating system
    3. Types of files you are trying the workflow with
    4. Is this issue specific to a particular file format
    5. Screen recording/ screenshot
    6. Are you facing similar issue with other versions of Bridge

    Please share the sample file/files on which you are observing the issue at sharewithbr@adobe.com

    Thanks,
    Adobe Bridge Team

  12. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs » FILE SYSTEM OPERATIONS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hi Keith,

    Thanks for your feedback.

    Could you share the following details about the issue:

    1. Bridge version and PS version
    2. System configuration
    3. Latest version of PS and Br till the workflow was working for you
    4. Is the issue specific to particular files/format?
    5. Once you initiate the workflow, please check if there is any process of PS initiated in activity monitor/task manager

    Please share the sample file/files on which you are observing the issue at sharewithbr@adobe.com

    Thanks,
    Bridge Team

  13. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs » MISCELLANEOUS  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hi

    Thank you for reaching out. For APD issue, we will pass on your feedback to the Bridge team.

    For filters issue, could you please share the following information to help us better investigate the issue.

    1. Try purging the cache and see if issue still persists. Edit -> Preferences -> Cache Management -> Purge All Local Caches
    2. Share Bridge version (try latest update if not already updated)
    3. Machine configuration(Win/Mac version)
    4. Steps to reproduce the issue and screen recording / screenshots
    5. Bridge logs (path: C:\Users\{user name}\AppData\Roaming\Adobe\{Bridge Verion}\BridgeLog.txt

  14. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Report Bugs » INTEROPERATABILITY  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Rahul Saraogi commented  · 

    Hi

    Thank you for reaching out to us. Could you please share the following information to help us better investigate the issue,

    1. Machine configuration(Win/Mac version)
    2. Steps to reproduce the issue and screen recording / screenshots
    3. Bridge version and Photoshop version(try latest update if not already updated)
    4. Any Prerelease version of Bridge or Photoshop or both installed
    5. Bridge logs (path: C:\Users\{user name}\AppData\Roaming\Adobe\{Bridge Verion}\BridgeLog.txt

Feedback and Knowledge Base